1 december 2023

Nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass en Backward Compatibility

Larry Hryb heeft op Twitter laten weten welke games worden toegevoegd aan Xbox Game Pass waaronder We Happy Few en Middle-earth: Shadow Of Mordor. Ook mogen we Ace combat 6 verwelkomen als Backward Compatibility titel.

De toevoeging van Ace Combat 6 aan Backward Compatibility is vooral te danken aan de release van Ace Combat 7 op 18 januari. Gamers die dit zevende deel aanschaffen, krijgen hier gratis Ace Combat 6 bij. Voor mensen die de game al bezitten kunnen hem per direct op Xbox One spelen.

Xbox Game Pass

Afgelopen week is Ultimate Marvel vs. Capcom 3 al beschikbaar geworden als onderdeel van de Xbox Game Pass. In de tweede helft van deze maand komen er nog vier games bij.
Op 17 januari worden We Happy Few en The LEGO Movie Videogame aan Xbox Game Pass toegevoegd.
We Happy Few is een first person action adventure met stealth, RPG en survival elementen. In een retro futuristisch Engeland volgen we drie karakters die zich een weg door een alternatief jaren 60 banen. Een tijdlijn waarin de Amerikanen in de tweede wereldoorlog Europa niet geholpen hebben, en de Duitsers Brittannië hebben bezet.
The LEGO Movie Videogame volgt de inmiddels bekende formule van eerdere LEGO games. Het grootste verschil met alle andere LEGO games, is dat in dit geval de gehele wereld -uiteraard- uit LEGO blokjes bestaat.


Op 24 januari komen daar Middle-earth: Shadow of Mordor en de 360 titel Saints Row: The Third bij.
Middle-earth: Shadow of Mordor is een RPG hack & slash game die zich afspeelt in het Lord of The Rings universum van de Peter Jackson verfilmingen. In deze game zullen de gevolgen van je de daden je achtervolgen. Verslagen vijanden zullen je littekens dragen, en zoeken de wraak die daar bij hoort.
Saints Row: The Third is een open world game die het beste omschreven kan worden als GTA on steroids. In dit derde deel zul je Third Street Saints moeten beschermen van the Syndicate. Dat klinkt heel serieus, maar uiteindelijk is het gewoon een game waarin je lekker je gang kan gaan op lekkere muziek en overdreven graphics.
Xbox Game Pass is verkrijgbaar voor € 9,99 per maand en biedt toegang tot 263 Xbox One en 360 games.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →