Nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass en Backward Compatibility

Larry Hryb heeft op Twitter laten weten welke games worden toegevoegd aan Xbox Game Pass waaronder We Happy Few en Middle-earth: Shadow Of Mordor. Ook mogen we Ace combat 6 verwelkomen als Backward Compatibility titel.

De toevoeging van Ace Combat 6 aan Backward Compatibility is vooral te danken aan de release van Ace Combat 7 op 18 januari. Gamers die dit zevende deel aanschaffen, krijgen hier gratis Ace Combat 6 bij. Voor mensen die de game al bezitten kunnen hem per direct op Xbox One spelen.

Xbox Game Pass

Afgelopen week is Ultimate Marvel vs. Capcom 3 al beschikbaar geworden als onderdeel van de Xbox Game Pass. In de tweede helft van deze maand komen er nog vier games bij.
Op 17 januari worden We Happy Few en The LEGO Movie Videogame aan Xbox Game Pass toegevoegd.
We Happy Few is een first person action adventure met stealth, RPG en survival elementen. In een retro futuristisch Engeland volgen we drie karakters die zich een weg door een alternatief jaren 60 banen. Een tijdlijn waarin de Amerikanen in de tweede wereldoorlog Europa niet geholpen hebben, en de Duitsers Brittannië hebben bezet.
The LEGO Movie Videogame volgt de inmiddels bekende formule van eerdere LEGO games. Het grootste verschil met alle andere LEGO games, is dat in dit geval de gehele wereld -uiteraard- uit LEGO blokjes bestaat.


Op 24 januari komen daar Middle-earth: Shadow of Mordor en de 360 titel Saints Row: The Third bij.
Middle-earth: Shadow of Mordor is een RPG hack & slash game die zich afspeelt in het Lord of The Rings universum van de Peter Jackson verfilmingen. In deze game zullen de gevolgen van je de daden je achtervolgen. Verslagen vijanden zullen je littekens dragen, en zoeken de wraak die daar bij hoort.
Saints Row: The Third is een open world game die het beste omschreven kan worden als GTA on steroids. In dit derde deel zul je Third Street Saints moeten beschermen van the Syndicate. Dat klinkt heel serieus, maar uiteindelijk is het gewoon een game waarin je lekker je gang kan gaan op lekkere muziek en overdreven graphics.
Xbox Game Pass is verkrijgbaar voor € 9,99 per maand en biedt toegang tot 263 Xbox One en 360 games.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation