19 april 2024

Anthem Gameplay Trailer Part 1

De eerste gameplay trailer van Anthem is op YouTube verschenen. Het is de eerste video in een reeks van gameplay video’s die over Anthem gereleased gaan worden. Deze video behandelt de story, progression en customization.

Er is een nieuwe video verschenen van Anthem op YouTube. Het is de eerste video in een reeks van gameplay video’s die over de game zullen verschijnen. Het eerste deel van de serie bespreekt het verhaal, de progressie en customization. Als eerste wordt in de video het verhaal besproken. In Anthem speel je een mens die moet proberen te leven in een wereld, die eigenlijk niet meer voor mensen geschikt is. Om deze reden hebben de mensen Javelins gebouwd, robotpakken die gebruikt kunnen worden om de rest van de wereld te verkennen. Als je in je Javelin gestapt bent en de wereld in vliegt, zul je verschillende gevaren tegenkomen. Al deze gevaren worden gestuurd door de Anthem of Creation. Diegene die over deze ‘machine’ de macht heeft, heeft ook de macht over de wereld. Het is daarom jouw taak als speler om de Anthem of Creation te verdedigen.

Customization

Het tweede deel van de video gaat over custumization en progression. In de video wordt uitgelegd hoe je als speler je eigen Javelin volledig kan customizen. Je kiest uit 4 classes met elk een eigen specialiteit en daar voeg je componenten aan toe, die passen bij jouw speelstijl. Op deze manier heb je verschillende manieren hoe je de tegenstander in de wereld kan aanvallen en verschillende manieren om een optimaal team te vormen. Er wordt ook kort gesproken over de progressie in het spel. Progressie kan behaald worden op twee manieren, namelijk door specifieke missies te spelen of in freestyle mode. Als je een missie accepteert in de Hub zul je deze missie uitspelen en na het voltooien rewards ontvangen. Je kunt ook de wereld invliegen zonder een specifieke objective en progressie behalen door verschillende acties of missies in de wereld uit te voeren.