15 april 2024

The Division 2: Multiplayer trailer en details

Volgende maand begint de Private Beta van The Division 2 en langzaam maar zeker beginnen de stukjes informatie binnen te rollen. Zo zagen we eerder deze week een story trailer en informatie over de Beta. Nu hebben we ook meer informatie omtrent de multiplayer.

PvP is een groot onderdeel van Ubisoft’s The Division en dit geld niet anders voor het tweede deel in de franchise. Deel 1 introduceerde de Dark Zone. Een heel interessant concept die destijds wat finetuning kon gebruiken. In deel 2 pakken ze de Dark Zone iets anders aan, maar het ziet er in ieder geval veel belovend uit.

In plaats van maar één Dark Zone, zijn er maar liefst drie Dark Zones in Washington. Alle drie hebben ze verschillende lay-outs en kenmerken voor verschillende strategieën en gameplay opties. Er zijn nieuwe manieren om loot te vinden en mee te nemen en ook Rogue Agents hebben nieuwe oplossingen om hun Rogue status kwijt te raken. Het is allemaal niet meer zo vanzelfsprekend als we gewend zijn en dat is maar goed ook.
De Thieves Den is één van de nieuwe elementen in de Dark Zone. Als je genoeg containers in de Dark Zone weet te plunderen, wordt de ingang van de Thieves Den voor jou en je team geopend. Let er op dat je door het plunderen van deze containers een Rogue status krijgt. Nadat je de Thieves Den in kunt gaan krijg je toegang tot een nieuwe speciale vendor en wordt je Rogue status volledig kwijt gescholden.
Naast de Dark Zone is er ook een gestructureerde PvP mode. Deze lijkt meer op een traditionele PvP mode zoals we gewend zijn van andere shooter games. Wil je meer informatie omtrent PvP en multiplayer in The Division 2? Bekijk dan de multiplayer trailer en de uitleg video die je alles verteld wat je moet weten!

The Division 2 Private Beta zal van start gaan op 7 februari. De game lanceert op 15 maart voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →