Dark Souls Trilogy Collector's Edition onthuld

Vanaf 31 mei 2019 kunnen Dark Souls fans de Dark Souls Trilogy Collector’s Edition te pakken krijgen. Deze bevat alle drie de veelgeprezen Dark Souls games en alle bijbehorende DLC voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Collector’s Edition is beschikbaar voor pre-order bij de Bandai Namco Entertainment Europe winkel.

De gelimiteerde run van slechts 2.000 Collector’s Edition bevat:

  • De Dark Souls Trilogy, inclusief Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, plus alle DLC content voor alle drie games
  • Een hoogwaardige, genummerde en met de hand geschilderde 34cm Elite Knight at the Bonfire beeld.
  • The Dark Souls Trilogy soundtrack – met 6 soundtrack cd’s met muziek uit alle drie de games
  • En een 460-pagina Dark Souls Trilogy compendium – met geïllustreerde kaarten met baas en NPC locaties, item encyclopedie, bestiarium van vijanden en bazen, en een manuscript van alle dialogen van elke game.

Dark Souls
Vanwege de tijd die nodig is om elk beeld met de hand te beschilderen en om de hoogste kwaliteit te garanderen, begint de levering op 31 mei en duurt tot de hele maand juni. Wie het eerst komt het eerst maalt!
Sinds de eerste release in 2011 heeft de Dark Souls serie fans over de hele wereld gefascineerd en geboeid. Allemaal met unieke en onverbiddelijke gameplay, ingewikkelde wereldontwerpen, diepgewortelde kennis, asynchrone multiplayer en uitdagende moeilijkheidsgraden. Spelers kunnen nu de hele serie samen met alle bijbehorende DLC in één pakket bezitten, met gelokaliseerde teksten in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch en Pools.
Heb jij interesse in een Dark Souls Trilogy Collector’s Edition? Zorg dan wel voor een goedgevulde bankrekening. Dit mooie pakket is verkrijgbaar voor een prijs van €499,99.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation