27 mei 2024

Makers Cuphead hebben "vette" ideeën voor volgende game

Studio MDHR heeft in 2017 een van de beste games gereleased, Cuphead. Voor deze game komt er in 2019 een uitbreiding maar wat gaat de studio erna produceren? Dat is nog niet zeker maar ze hebben wel al ideeën.

Maja Moldenhauer, producer en grafisch artiest van Cuphead, heeft een tipje van de sluier bekend gemaakt over het volgend project. Het informatie over Studio MDHR’s nieuwe game kwam ten sprake in een video feature van Red Bull Gaming. In deze video wordt er achter de schermen gekeken hoe Cuphead tot stand is gekomen,  laten zij ook zien hoe de studio is ontstaan en een paar hintjes over de nieuwe game.

Cuphead maar anders

Vorig jaar juni werd er al bekend gemaakt dat Studio MDHR’s volgende project dezelfde art style zal behouden als Cuphead. Dit betekent dat de volgende game dus ook 2D gaat worden waaar alles met de hand getekend is. Het genre, tijdperk en gameplay kan verschillen. Cuphead staat ook bekend om het feit dat deze absurd moeilijk is, het volgend project zal “anders maar verfrissend” zijn als het aankomt op moeilijkheidsgraad.