14 april 2024

Kojima over Death Stranding: "duurt nog wel even"

Death Stranding is ondertussen het meest mysterieuze videogame project wat Playstation fans hebben mogen meemaken. De release van de game laat voorlopig nog op zich wachten. Dit bevestigd Hideo Kojima via Twitter.

De welbekende Kojima reageerde op een Twitter bericht van Joe Penna. In zijn bericht toont hij afbeeldingen die te maken hebben met de nieuwe Netflix film van Mads Mikkelsen. De film krijgt een hoge score en stelt de vraag of we nu eindelijk Death Stranding mogen spelen.
Hideo Kojima reageert op deze Tweet dat de game nog wel even op zich laat wachten, maar hoopt dat iedereen in de tussentijd geniet van de film. Mads Mikkelsen en Hideo Kojima werken nauw samen aan Death Stranding. Wie heeft opgelet in de al uitgebrachte teaser trailers is er achter gekomen dat Mads een zekere rol speelt in de game. Vermoedelijk de antagonist. We hebben in de afgelopen jaren veel afbeeldingen van beide personen langs zien komen op Twitter waarbij ze samen te zien zijn. Grote kans dat dit de maken heeft met de ontwikkeling van de Playstation exclusive titel.


Death Stranding duurt nog wel even dus, alsdus Kojima. Een release datum in 2019 is heel erg onwaarschijnlijk. Vele vermoeden al dat Death Stranding wordt bewaard als een mogelijke lanceer titel voor de Playstation 5, indien de game af is tegen die tijd.
Kijk jij uit naar deze nieuwe game van Death Stranding? Heb je Mads Mikkelsen’s nieuwe film al gezien? Wat vond je er van?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →