Tom Clancy's The Division 2 private beta trailer

Vanaf 7 februari start de gesloten private bèta van The Division 2. In decbèta zijn twee verhaalmissies speelbaar en kunnen drie end-game specialisaties uitgeprobeerd worden.

Het spel richt zich meer op de end-game, en belooft naast het hoofdverhaal dus veel unieke activiteiten en uitdagingen. Na het uitspelen van het hoofdverhaal krijgt de speler toegang tot nieuwe specialisaties, waarvan er drie al speelbaar zullen zijn in de bèta. Dit zijn de Sloopexpert, Scherpschutter en Overlevingskunstenaar.
Ook kunnen spelers in de bèta een van de vernieuwde Dark Zones ontdekken. In deze gevaarlijke gebieden zullen de beste items te vinden zijn.
De private bèta van The Division 2 is beschikbaar vanaf 7 tot en met 11 februari en is alleen toegankelijk voor de mensen die het spel al besteld hebben. Mensen die het spel nog niet gereserveerd hebben en toch kans willen maken om de bèta te kunnen spelen, kunnen zich registreren op de website van The Division 2 om een kans te maken om toegelaten te worden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation