25 februari 2024

Tom Clancy's The Division 2 private beta trailer

Vanaf 7 februari start de gesloten private bèta van The Division 2. In decbèta zijn twee verhaalmissies speelbaar en kunnen drie end-game specialisaties uitgeprobeerd worden.

Het spel richt zich meer op de end-game, en belooft naast het hoofdverhaal dus veel unieke activiteiten en uitdagingen. Na het uitspelen van het hoofdverhaal krijgt de speler toegang tot nieuwe specialisaties, waarvan er drie al speelbaar zullen zijn in de bèta. Dit zijn de Sloopexpert, Scherpschutter en Overlevingskunstenaar.
Ook kunnen spelers in de bèta een van de vernieuwde Dark Zones ontdekken. In deze gevaarlijke gebieden zullen de beste items te vinden zijn.
De private bèta van The Division 2 is beschikbaar vanaf 7 tot en met 11 februari en is alleen toegankelijk voor de mensen die het spel al besteld hebben. Mensen die het spel nog niet gereserveerd hebben en toch kans willen maken om de bèta te kunnen spelen, kunnen zich registreren op de website van The Division 2 om een kans te maken om toegelaten te worden.