De gratis PlayStation Plus games van februari 2019

Net op de valreep heeft PlayStation de gratis games voor februari bekendgemaakt. Vanaf 5 februari zijn de nieuwe games te downloaden.

Deze maand eindigt een tijdperk bij PlayStation. Vanaf maart zal er in de PlayStation Plus line-up geen PlayStation 3 en PlayStation Vita games meer worden aangeboden. Ze gaan verder met alleen de huidige en next gen consoles. Dus download deze maand nog snel wat games voor de oude console. Vooral Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is aan te raden.

Hieronder de lijst van februari 2019

De gratis Playstation Plus games van januari zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van januari die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van februari? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation