Xbox One krijgt 2 nieuwe retro games

De Xbox 360 leeft nog voort op de Xbox One met zijn backwards compatible games. Zo worden twee nieuwe (oude) games weer speelbaar gemaakt op de huidige gen consoles.

Major Nelson heeft weer lopen bloggen, zo heeft hij dus ook bekend gemaakt dat er twee oude klassiekers een weg maken naar de Xbox One. Natuurlijk door middel van de backwards compatibility programma, hierdoor kun je Xbox 360 games spelen. De twee games waar het over gaat zijn: Lego Batman 2: DC Super Heroes en Port Royale 3: Pirates & Merchants.
Beide games zijn oorspronkelijk gereleased in 2012. Lego Batman 2 is een open-world game die bordevol humor zit. Het verhaal volgt het Caped Crusader team samen met andere DC Superhelden om samen Gotham City te redden. Port Royale 3 is aan de andere hand een game waarin je je moet verdiepen. Als de rol van kapitein dien jij alles te regelen, plannen en uit te voeren. Je zou bijna kunnen zeggen dat dit een simulator game is.
Zoals gewoonlijk gelden dezelfde regels als bij andere games. Als je een fysieke kopie hebt van het spel, kun je deze in je Xbox One stoppen. De CD zal dan een download activeren waardoor je het spel kan spelen, voor het gedownloadde spel dien je dan geen CD meer te gebruiken. Heb je een van deze games digitaal; geen probleem, het spel zal klaarstaan om te downloaden onder jouw “Ready to Download” sectie.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation