30 mei 2024

Dragon marked for Death Launch Trailer

De Launch Trailer van Dragon marked for Death is gisteren verschenen op YouTube. De 2D side-scrolling game voor de Nintendo Switch is ook op dit moment beschikbaar. In de game speel je met 4 karakters, die de krachten van een draak kunnen gebruiken.

Dragon marked for Death is een 2D side-scrolling action RPG, die gisteren is uitgekomen voor de Nintendo Switch. In de game kun je spelen als vier verschillende karakters die ook vier verschillende classes zijn. Je hebt de Empress, het karakter dat de hoogste DPS heeft. Het tweede karakter is de Warrior, een tank class. Het derde karakter is Shinobi, een agile DPS karakter en het vierde karakter is de Witch en de Witch is een spellcaster. Dragon marked for Death gebruikt meerdere RPG-elementen. Je kunt levels omhoog gaan door souls te verzamelen en met elk level kun je meerdere attributes een level omhoog brengen. Je kunt verschillende wapens vinden om je karakters sterker te maken. En je loopt door het verhaal heen van de karakters om wraak te nemen op het koninkrijk.
Dragon marked for Death kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers. Om met meerdere spelers te kunnen spelen, moet je gebruik maken van local of online multiplayer.
Dragon Marked for Death is nu verkrijgbaar in de Nintendo Eshop voor €14,99.