28 februari 2024

Persona Q2 RPG komt naar het Westen

Persona Q2: New Cinema Labyrinth heeft officieel groen licht gekregen. Groen licht waarvoor denk je dan? De game komt naar het Westen. Vanaf 4 juni kunnen fans genieten van een nieuwe Persona RPG op de Nintendo 3DS.

Persona Q2 is een spin-off met daarin de Phantom Thieves uit Persona 5. Deze helden moeten zich een weg banen door verschillende kerkers, allemaal gethematiseerd naar verschillende filmgenres. Buiten de Persona 5 personages, zullen er ook karakters inspringen uit andere Persona titels. Als spelers deze team-ups op een slimme manier gebruiken, kunnen ze nieuwe uitdagingen vrijspelen zowel als hogere beloningen en exclusieve cinematics. Dit valt allemaal onder het Unison gevechtsinitiatief.
Persona Q2 rpg
Atlus, de developers van Persona, hebben deze aankondiging gemixt met een zogeheten ”Showtime Premium Edition” voor 70 Euro. De normale editie zal 40 Euro kosten. In de premium editie zitten een knuffel van Koromaru, een kunstboek, vier buttons en een kaartenspel. Pre-orders voor de normale editie zullen wel de buttons ontvangen, de rest is exclusief voor de premium editie. JRPG fans smullen naar een nieuwe game en dit zal voor 3DS spelers dan ook een hoogstandje.

“It’s an ambitious crossover that unites my favorite games, characters, and soundtracks in one place,”

Persona Q2 rpg
Op 4 juni 2019 is het dus zover, ga jij de game spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie meningen!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →