20 mei 2024

Er staan geen oude Saints Row remasters aan de horizon

Spelers die hopen op een collectie, ports of remaster van de Saints Row franchise zullen niet blij zijn met de berichten van Volition via Twitter. De ontwikkelaar meldt dat remasters of ports van Saints Row op dit moment niet mogelijk zijn.

Eerder heeft Volition al gemeld dat er een port van Saints Row The Third onderweg is voor Nintendo Switch, maar dat zij geen invloed hebben in het proces. Gisteren heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt dat er geen plannen zijn voor remasters of ports van Saints Row en Saints Row 2. Het derde deel zal dit jaar nog verschijnen voor de Nintendo Switch in een Complete Edition met alle DLC inbegrepen.


Wél is Volition met andere projecten bezig op dit moment waar zij nog niets over kunnen of mogen delen met het publiek. Indien je hoopt op een port of remaster van de eerste Saints Row games zal je deze hoop maar moeten laten varen.


Volition laat verder nog weten dat ze geen informatie beschikbaar hebben over een mogelijk vierde deel of de toekomst van de franchise.
Zie jij graag een nieuwe Saints game? Of wilde je graag aan de slag gegaan met de oudere spellen in een opgepoetst jasje voor de huidige generatie consoles? Zal de franchise ooit nog in zijn volle glorie terugkeren, of is het voorlopig gedaan met de Saints?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →