30 mei 2024

Nodig je vrienden gratis uit voor Sea of Thieves

Tijdens Inside Xbox heeft Microsoft het ‘Friends Play Free-programma’ aangekondigd. Dit programma doet alles wat de naam al zegt en laat vrienden gratis en voor nop meespelen. Deze actie is vandaag van start gegaan.

Sea of Thieves spelers kunnen zich aanmelden op de website van Sea of Thieves om drie codes te bemachtigen. Deze drie codes kan je vervolgens doorsturen naar je vrienden zodat ze met jou samen kunnen spelen en de zeeën kunnen verkennen. Deze drie vrienden kunnen vervolgens tot 13 februari de game volledig gratis spelen. Indien zij de game vervolgens willen aanschaffen kunnen ze gebruik maken van 35% korting tot en met 27 februari.
Niet zonder ophef verscheen Sea of Thieves bijna een jaar geleden voor Xbox One en Windows PC. Ondanks de vele kritiek die de game kreeg hebben wij de game positief beoordeeld door de unieke setting en zandbak wereld. Door het afgelopen jaar heen heeft de game meer gratis content gekregen en blijft Rare’s piratenwereld groeien. Heb je de game dus al een tijdje niet meer aangeraakt? Dan is dit misschien het moment om terug de zee op te gaan met drie vrienden die de game nog niet hebben gespeeld.
Je kunt de game spelen via Xbox One en Windows PC. PC spelers kunnen samen spelen met Xbox spelers. Let er wel op dat Xbox One spelers in het bezit moeten zijn van Xbox Live Gold om online te kunnen spelen. Windows Spelers hebben dit niet nodig.
Houdt het schip nog even aan wal, want op 20 maart, als Sea of Thieves 1 jaar bestaat zal er speciaal nieuws volgen. Rare en Microsoft zullen op die dag iets nieuws gaan onthullen.
Kijk jij uit naar nieuwe Sea of Thieves content en vaar je al ervaren sinds de release op de zee? Of duik je er nu terug in samen met je vrienden? 

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →