Red Dead Redemption 2 Online updates

Woeste cowboys en cowgirls van Red Dead Redemption, er zijn een aantal updates en nieuwtjes aangekondigd door Rockstar Games waar wij ervaren woestelingen wel wat aan kunnen hebben. Wij geven je een samenvatting van de heetste nieuwtjes!

Red Dead Redemption
Voor de slechte jongens en meisjes zijn er een aantal aanpassingen rondom de wet en regelgeving in het oude Amerika van Red Dead Redemption. Ook zullen de bounty’s pittiger worden voor kleine boefjes. Dit is vooral om griefing (mensen die snel ten koste van de spelers en het spel rijk willen worden of XP willen verdienen) tegen te gaan. Wanneer je iets doet wat volgens de wet niet mag krijg je een bounty op je hoofd. Deze kan je binnen een bepaalde tijd zelf afbetalen zonder problemen tegen te komen. Maar als die tijd op is en je hebt je zelf nog niet vrij gekocht zal je nu opgejaagd worden door bounty hunters. Zij zullen je opsporen en je bent gedwongen te vluchten of te betalen.
De Parley zal makkelijker worden voor spelers die agressieve spelers liever ontlopen. Dit voorkomt dat spelers die liever niet het gevecht aan gaan met mede online spelers dit ook minder snel moeten. Soms is het gewoon fijn om gezellig te spelen met mensen dan iedere keer overhoop geknald te worden wanneer jij lekker wilt racen op je paard.
Red Dead Redemption
De blips, de markering rondjes van spelers op de kaart, zal minder snel verschijnen op mappen. De radius van spelers die op-poppen op de map zal minder groot worden. Dit maakt dat spelers anderen niet snel zullen spotten en opjagen. Pas wanneer spelers dicht bij elkaar zijn kan men elkaar zien op de map. Spelers die genadeloos moorden en griefen zullen een ander gekleurde blip krijgen. Deze zal aanzienlijk donkerder zijn dan die van “normale” spelers. Dit maakt dat je deze spelers rustig kunt ontlopen zonder afgeslacht te worden.
Al met al veel updates rondom spelers die het voor anderen moeilijk willen maken. Zo worden de graslanden en besneeuwde bergen weer een beetje veiliger voor iedereen. De wilde dieren reken ik even voor het gemak niet mee, die blijven moordlustig.
Zien we jou ook binnenkort heldhaftig galopperen over de uitgestrekte vlakte? Opzoek naar een nieuw plan?
Jolly good Sir!
Red Dead Redemption

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation