19 april 2024

Chernobylite announcement trailer

Chernobylite, een nieuwe spannende sci-fi survival horror game van de makers van de veelgeprezen Get Even.

30 jaar na de catastrofe blijft de vervuiling in Tsjernobyl toenemen door de onverwachte activiteit van een gevaarlijke stof, chernobylite, die wordt geproduceerd als gevolg van de explosie. Het gerucht gaat onder de andere stalkers die nog steeds in de Zone leven, dat onder invloed van de radioactiviteit er vreemde dingen gebeuren. Je keert terug naar Tsjernobyl met één doel voor ogen: om jouw vermiste vriendin te vinden en het duistere geheim achter haar verdwijning te ontdekken. Maak je klaar om niet alleen de gevaren van straling en de militaire aanwezigheid te confronteren, maar ook de potentiële dreiging die voortkomt uit deze nieuwe, mysterieuze gebeurtenissen. Blijf je verstand en kalmte te bewaren, want Tsjernobylite zal je gezond verstand uitdagen.

26 april, 1:23 AM Oekraïense tijd, 1986. De dag waarop de kernramp in Tsjernobyl plaatsvond en de levens van 350.000 mensen voor altijd veranderden. In die tijd was je nog maar een jonge, gepassioneerde, naïeve natuurkundige die in de faciliteit werkte. En zoals velen, heb je verloren wat je het meest dierbaar was – een geliefde. 30 jaar later worstel je nog steeds met de demonen uit het verleden. Dus, om ze eindelijk te laten rusten, keer je terug naar wat nu de uitsluitingszone van Tsjernobyl wordt genoemd.
chernobylite

Overleven

Team up of concurreer met andere stalkers van de Tsjernobyl zone om te overleven. Bedenk dat het leven fragiel is en dat het jouw beslissingen zijn die het lot van je metgezellen bepalen. Je kunt je zolang voorbereiden als je wilt. Houd er echter rekening mee dat jouw verhaal nog steeds wordt geschreven. Elk voorbijgaand moment worden jouw kansen op succes kleiner, kameraden sterven, de voorraden raken op of een onverwachte patrouille kan jou ontdekken. Daarbovenop ontstaan ​​bovennatuurlijke gevaren om je heen in mysterieuze patronen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, die bijdragen aan de steeds toenemende ernst van uw huidige situatie. Plan je strategie zorgvuldig als je wilt overleven.

Speel volgens je eigen regels

Bewerk je uitrusting en wapens om jezelf te beschermen tegen het vijandige militaire personeel en bovennatuurlijke bedreigingen die op de loer liggen in de zone. Maak gebruik van de geavanceerde tools die tot jouw beschikking staan. Blijf ongedetecteerd en verzamel al het bewijs dat je kunt om gebeurtenissen uit het verleden bij elkaar te brengen