Prijsvraag: Kaartjes en goodies voor Happy Death Day 2U

In 2017 hebben we een prijsvraag gehouden van Happy Death Day. Hierbij kon je toffe hoodies winnen, dit jaar verschijnt deel twee en gaan we weer een aantal toffe prijzen weggeven. Wil jij kans maken op vrijkaartjes en goodies?

Valentijnsdag zal dit jaar iets anders uitpakken met deze film vrezen we. Om het beste er van te maken kan je misschien naar de film met beide één touchscreen handschoen (als je wint) zodat je je smartphone kunt blijven gebruiken. Zelfs als het koud is.

“Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.”

Happy Death Day 2U

Wat gaan wij weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film Happy Death Day 2U (3x)
  • Touchscreen handschoenen (3x)

Hoe doe je mee?

Mee doen is heel eenvoudig dankzij onderstaande app. Je kunt verschillende acties uitvoeren om deel te nemen. Als je meerdere acties uitvoert, maak je extra kans.
Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U draait vanaf 14 februari in de bioscoop. Bekijk hier beneden alvast een korte trailer.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met 14 februari 14:00. De prijsvraag zal automatisch sluiten en wij zullen contact opnemen met de winnaars.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation