Apex Legends: de unlocks

Apex Legends is positief ontvangen. Respawn’s nieuwe game lijkt dan ook een hit te worden. Met solid gameplay en een goed aantal legends moet dat ook wel. Toch zijn twee legends locked.

Nu is dan ook bekend geworden hoe lang het ongeveer zal duren om deze legends te unlocken. Apex Legends spelers kunnen in principe kiezen uit acht verschillende legends met elk hun eigen abilities.
Zo heeft Bloodhound een paar indrukwekkende opsporing skills. De tactical ability die je tot je beschikking hebt stelt je in staat om de locaties van vijanden in het nabije gebied te zien. Bloodhound zijn ultimate verhoogt deze vaardigheden echter. Spelers zullen 35 seconden lang sneller bewegen, gebruik maken van monochrome vision waarin vijanden rood gehighlight zijn. Zo zijn ook hun voetstappen zichtbaar.
Lifeline gebruikt een aantal healing abilites, Pathfinder heeft een grappling hook waarmee verkennen makkelijker wordt, Wraith bezit onzichtbaarheids krachten, Bangalore heeft een grenade launcher, en dan zijn er Caustic en Mirage.
Apex legends unlocks
Beide deze laatste characters zijn locked aan het begin van het spel. Spelers zullen kunnen betalen om de characters vrij te spelen, of in-game tokens verzamelen om het zonder echt geld te doen. Legend tokens unlocken echter een stuk langzamer na level 20. Spelers hebben binnen 17 uur levels in de 20 weten te halen en zo het eerste character weten te unlocken.
Spelers hebben natuurlijk zelf ook invloed op hoe lang het gaat duren. Door bounties te voltooien, de featured champion te verslaan en door langer te overleven met hoge kill counts, het reviven van je team en de kill leader te verslaan kun je het versnellen. Ook het spelen met vrienden (in plaats van random matchmaking) helpt. Het neerhalen van een champion of lange tijd overleven lijkt de snelste manier te zijn om je level te verhogen. Een champion verslaan levert een 500xp bonus op. Haal de hele squad neer en je krijgt nog eens 500 extra.

Zo zijn er veel creatieve manieren om extra xp binnen te halen. Welk character het populairst gaat worden onder spelers is nog niet duidelijk.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation