20 februari 2024

Siege's nieuwe Burnt Horizon DLC komt eraan

Rainbow Six Siege’s nieuwe expansie komt er zo snel mogelijk aan. Burnt Horizon voegt twee nieuwe operators toe, samen met een nieuwe map. Deze map genaamd Outback werd in een kleine video in de spotlight gezet.

Deze DLC zal net als een aantal voorgaande zorgen voor één nieuwe attacker en één nieuwe defender. Hoe deze zullen heten of functioneren is nog een mysterie, één die waarschijnlijk naar het licht zal komen op 17 februari. Dan is namelijk de Six Invitational in Montreal! Bekijk hier beneen de Outback map trailer die gisteren gepost werd door Ubisoft.

De map speelt zich af in een Australische setting. De twee nieuwe operators zijn oude vrienden van de SASR. Zo worden zo beschreven als gerespecteerd. De nieuwe map zal zoals normaliter dan ook gratis worden. De twee operators zijn een week eerder beschikbaar voor seizoenspashouders. Daarna kan iedereen ze vrijspelen met in-game currency! De map laat een kleurrijke woestijn zien, met een kleine grimmige fabriek als centraal punt. De map laat van binnen niet zo zeer veel nieuws zien, maar ziet er van buiten grafisch geweldig uit. Dit lijkt dan ook één van de wat minder serieuze maps te zijn voor de game.
Siege Burnt Horizon
Zodra er meer bekend is over Burnt Horizon, de aankomende DLC voor Rainbow Six Siege, zullen wij ervoor zorgen dat jullie die informatie zo snel mogelijk krijgen. Wat vinden jullie van de map tot dusver? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →