Siege's nieuwe Burnt Horizon DLC komt eraan

Rainbow Six Siege’s nieuwe expansie komt er zo snel mogelijk aan. Burnt Horizon voegt twee nieuwe operators toe, samen met een nieuwe map. Deze map genaamd Outback werd in een kleine video in de spotlight gezet.

Deze DLC zal net als een aantal voorgaande zorgen voor één nieuwe attacker en één nieuwe defender. Hoe deze zullen heten of functioneren is nog een mysterie, één die waarschijnlijk naar het licht zal komen op 17 februari. Dan is namelijk de Six Invitational in Montreal! Bekijk hier beneen de Outback map trailer die gisteren gepost werd door Ubisoft.

De map speelt zich af in een Australische setting. De twee nieuwe operators zijn oude vrienden van de SASR. Zo worden zo beschreven als gerespecteerd. De nieuwe map zal zoals normaliter dan ook gratis worden. De twee operators zijn een week eerder beschikbaar voor seizoenspashouders. Daarna kan iedereen ze vrijspelen met in-game currency! De map laat een kleurrijke woestijn zien, met een kleine grimmige fabriek als centraal punt. De map laat van binnen niet zo zeer veel nieuws zien, maar ziet er van buiten grafisch geweldig uit. Dit lijkt dan ook één van de wat minder serieuze maps te zijn voor de game.
Siege Burnt Horizon
Zodra er meer bekend is over Burnt Horizon, de aankomende DLC voor Rainbow Six Siege, zullen wij ervoor zorgen dat jullie die informatie zo snel mogelijk krijgen. Wat vinden jullie van de map tot dusver? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation