18 mei 2024

Al het grote Nintendo Direct nieuws op een rijtje

Er werden een aantal grote dingen aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van gisteravond! Omdat dit allemaal verwarrend kan zijn zetten wij alles even voor jullie over een rijtje! Je kan de links vinden bij iedere stukje!

Captain Toad: Treasure Tracker krijgt een nieuwe update met veel content aanwezig! Deze update zal volledig gratis zijn, maar er komen ook betaalde updates! Super Mario Maker krijgt een tweede deel. Deze sequel toont veel nieuwe content en nog meer mogelijkheden! Je kan schansen maken, glijbanen en er zijn nieuwe gebieden beschikbaar!
Marvel’s Ultimate Alliance 3 krijgt nieuwe gameplay beelden waaronder de skill-set voor Captain Marvel. De game zal deze zomer ergens verschijnen! Ook Dragon Quest 11 krijgt een Switch port en Dragon Quest Builders 2 werd aangekondigd!

Fire Emblem: Three Houses krijgt ein-de-lijk gameplay beelden in combinatie met een boel informatie over hoe de game zal spelen en hoe het verhaal zal gaan lopen! Tevens krijgt de game een release date. Platinum Games laat weten dat Bayonetta 3 nog een lange weg te gaan heeft, maar kondigt wel een nieuwe IP aan. Astral Chain wordt de nieuwe titel vanuit de makers van NieR en Bayonetta. Ook deze game krijgt een eerste trailer tijdens de Direct. De Nintendo Switch krijgt een boel ports en deze Direct is daar geen uitzondering van. Hellblade, Assassin’s Creed 3 en Unravel 2 komen allemaal naar de Nintendo Switch! The Legend of Zelda krijgt een HD re-make van een oude Gameboy titel! Link’s Awakening zal dit jaar nog verschijnen voor op de Nintendo Switch!
Kijk jij uit naar al deze titels en ports? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →