26 mei 2024

Drie PlayStation VR games die binnenkort uitkomen!

Goed nieuws voor de PlayStation VR spelers! Binnenkort komen er weer drie nieuwe games uit om je volledig in te verliezen. Hier lichten wij deze spellen voor jou uit.

Eden: Tomorrow – Soul Pix

Je bent verdwaald, verdwaald op een buitenaardse wereld. Zie te overleven in deze vreemde, nieuwe wereld vol gevaren. Van raadsels tot angstaanjagende woeste dieren, je moet alles uit de kast trekken om achter het geheim van de plek te komen. Los puzzels op om te ontdekken hoe je hier verzeild bent geraakt. Ben jij klaar voor een groots sci-fy avontuur met je sidekick Newton de robot? Eden Tomorrow is sinds 12 februari uit op PlayStation VR.

Star Child – Playful Corp

Speel als Spectra om een grote dreiging om te leggen en de planeet te redden. Dit doe je niet alleen; King, je medebemanningslid helpt je in deze missie. Spectra komt er achter dat ze speciale krachten heeft, deze krachten zal jullie helpen het nieuwe kwaad te verslaan. Met een krachtig verhaal over je planeet kan het niet anders dan dat je volledig in deze game gezogen wordt. Op een normale missie zoals anders stort je ruimteschip neer. Op dat moment begeeft ook nog eens het verdedigingssysteem het van je planeet. Heel toevallig op dat moment staat er ook nog eens een slechte alien op de deurmat om even je planeet over te nemen, het perfecte recept voor een hoop stress! Wanneer het spel uitkomt maakt PlayStation nog niet bekend.

Blood & Truth – SIE London Studios

Een grimmig London, wapens en misdaad. Jij als speler speelt als Ryan Marks. Een harde elitesoldaat met een familie. Al is er één klein probleempje, de maffia heeft hen gegijzeld. Met man en macht moet jij er voor zorgen dat Ryan zich weer kan herenigen met zijn geliefden. Geïnspireerd door The London Heist maakt Blood & Truth een bloedstollend avontuur vol actie en puzzels. Genoeg vijanden om lekker op los te gaan met je wapens en genoeg mysteries om je hersenen te laten kraken. Wat ook leuk is aan dit spel is de vrijheid van keuzes rondom het verhaal. Jij kiest in gesprekken je respons! Deze game is ook nog niet uit, houd PlayStation in de gaten!

Weet jij al welke PlayStation VR game echt bij jou past?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →