28 mei 2024

Rainbow Six Siege: de nieuwe operators voor Burnt Horizon

Burnt Horizon wordt de nieuwe DLC voor Rainbow Six Siege. Deze expansie zal alweer het vierde jaar voor de game in gaan luiden. Er zullen binnenkort dus twee nieuwe operators verschijnen.

Gridlock is een 3 armor, 1 speed attacker. Deze attacker komt met drie Trax Stringers. Dit zijn spike-traps die vijanden vertragen en schade aanbrengen. Zie het als een hostiele versie van de Barbed Wire. Gridlock wordt dan ook gezien als een anti-roamer. Haar wapens bestaan uit de F90 en de M249 LMG.
Mozzie is een 2 armor, 2 speed defender. Deze operator draagt drie spinachtige apparaten die de drones van het aanvallend team overnemen. Je kan ze ook als vallen neerzetten, zodra er een drone in de buurt komt, dan neemt je Pest Device deze over.

Outback

Dit zal de nieuwe map worden voor het eerste seizoen van dit vierde jaar. Dit zal tevens het enige seizoen worden met een nieuwe map. Dit omdat Ubisoft zich gaat focussen op het re-worken van oudere maps. De expansies zullen we gewoon nieuwe operators krijgen. De map Kafe Dostoyevsky krijgt een tweede verdieping erbij. Ook maps als Kanal krijgen een volledige re-work. Hier worden choke-points verwijderd en spawn-peaking onmogelijk gemaakt.
Operators als Lion, Glaz en meer worden aangepast zodat deze wat meer in de balans van de game passen. Er zal worden gekeken naar gadgets zoals Capitao zijn pijlen en deployable shields. Wat er verder precies gedaan zal worden is nog maar de vraag, maar de game kan er alleen maar beter op worden!

Operation Burnt Horizon zal niet meer lang op zich laten wachten. Wat vind jij van de expansie tot zover? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →