24 februari 2024

Final Fantasy XV DLC Episode Ardyn nieuwe gameplay en anime proloog

De allerlaatste DLC voor Final Fantasy XV genaamd Episode Ardyn zal verschijnen op 26 maart.

Episode Ardyn gaat over het verleden van Ardyn Lucis Caelum, Ardyn is de eindbaas van het verhaal en zal dit keer in de schijnwerpers staan. In het verhaal krijgen wij onder andere te zien hoe de invasie op Insomnia is verlopen, hoe de vader van Noctis is gestorven en waarom Ardyn wraak zoekt op de koninklijke familie. De oorsprong van het gehele Final Fantasy XV verhaal zal hierin uitgelegd worden, dus maak je borst maar nat.
Square Enix heeft om ons nog even tevreden te houden twee verschillende videos uitgebracht. Een nieuwe gameplay trailer en een korte anime aflevering die als voorganger van de DLC gekeken dient te worden voor de beste ervaring.
https://youtu.be/Y00UywSuhkw