Esports: Origen te sterk voor G2 Esports in week 5

G2 Esports is niet langer meer ongeslagen. Tegen alle verwachtingen in, verloor het zijn eerste game in de tweede helft van de LEC. Op vrijdag won G2 Esports nog overtuigend van Misfits Gaming. Maar op zaterdag speelde Origen G2 Esports van Summoners Rift af. Mede door een slechte draft van G2 Esports en comfort picks voor Origen, viel de game de kant op van Origen. Een slippertje van G2 Esports of zullen ze meer games laten liggen?

De strijd om play offs gaat nu echt van start in de LEC. De tweede helft van de split is begonnen en begint de tijd te dringen voor teams onderaan de ranglijst. Fnatic wist weer een win binnen te halen. Echter verloor het de dag erna weer van SK Gaming. SK Gaming kende een prima weekend met twee wins. Hiermee slaan ze een gat van twee punten ten opzichte van Fnatic en één punt met Misfits Gaming. Misfits Gaming lijkt de weg kwijt te zijn. Wederom werden beide games verloren. Zij zullen flink aan de bak moeten om play offs nog te halen.
In de rivalenstrijd hadden we dit weekend Schalke 04 tegen Vitality. Hoewel we meer van deze game hadden verwacht, was het een vrij eenzijdige game. Vitality walste over Schalke 04. Maar doordat Schalke 04 won op vrijdag en Vitality verloor op vrijdag, blijven de teams op gelijke hoogte op de ranglijst. Echter zijn wel Origen en Splyce wel weer op een punt genaderd en zullen ze al te graag voor de nummer twee plek willen strijden.

Uitslagen Speelweek 5:

FnaticSplyce
OrigenexceL Esports
VitalitySK Gaming
RogueSchalke 04
Misfits GamingG2 Esports
SK GamingFnatic
SplyceexceL Esports
Schalke 04Vitality
Misfits GamingRogue
G2 EsportsOrigen

 

Stand na Speelweek 5:

1G2 Esports9-1
2Schalke 047-3
Vitality7-3
4Origen6-4
Splyce6-4
6SK Gaming5-5
7Misfits Gaming4-6
8Fnatic3-7
9exceL Esports2-8
10Rogue1-9

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation