25 mei 2024

Rainbow Six Siege: Team Rainbow's nieuwe leider in beeld gebracht

Team Rainbow opereert al jaren onder leiding van Aurelia “Six” Arnot. Over de jaren heen heeft zij een kleine groep met de meest ervaren Operators verzameld om de samenleving te beschermen van gevaarlijke groeperingen zoals de White Masks.

Aurelia Arnot
Door het grote succes van Team Rainbow kreeg Six een plekje aangeboden in de US State Department met als doel om Rainbow in leven te houden zodat ze hun taak kunnen voortzetten in de komende jaren. Aurelia is klaar met haar taak en geeft de titel “Six” weg aan iemand anders, maar het is niet makkelijk om een vervangen te regelen voor haar werk in deze expertise. Uiteindelijk bleek dat haar opvolger al jaren lang onder haar hoede opereerde als psychologische en militair cultureel adviseur, Harishva “Harry” Pandey.
Harry Pandey

De nieuwe Six

Harry werkt al sinds het begin samen met Team Rainbow. Zijn primaire functie bestond uit het helpen met screenen en selecteren van mogelijke kandidaten om er zeker van te zijn dat de individuen goed passen in het team. Gevolgd door haar aanraden en dat hij bekend is met leden van Team Rainbow accepteerde Harry de rol van “Six”. Harry zal de werkzaamheden van Aurelia voortzetten om een groep van de beste en meest diverse Operators samen te stelen voor Team Rainbow. Zijn missie wordt geleid door de drie geboden die hij heeft opgesteld; To be the best, train with the best, joint training exercises, and comradery.
Eén van Harry’s doelen is om het team uit te breiden met Operators die kunnen helpen en trainen tegen het gebruik van ongebruikelijke technologieën en gevaren. Zijn invloeden in dit opzicht is al duidelijk zichtbaar geworden toen Rainbow Operators zoals Clash en Finka toevoegde aan hun team.
Omdat het team zo divers is wilt Harry er zorg voor dragen dat Operators van elkaar kunnen leren, zelfs als hun primaire uitrusting tegenstrijdig is met die van hun teamgenoot. Dit valt onder andere te zien in de gloednieuwe CGI Trailer waarin Harry voor het eerst in beeld wordt gebracht.

De keerzijde van medaille is dat iedereen respect voor ieders methodieken en gedachtes moet hebben. Met een groep koppige Operators uit 15 verschillende landen is het een zorgvuldige taak om de eenheid samen te houden en er zorg voor te dragen dat ze altijd paraat staan om ingezet te worden.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →