Nieuwe Star Citizen video toont nieuwe content

Cloud Imperium Games hebben een nieuwe video uitgebracht die nieuwe content van de aankomende space simulator Star Citizen laat zien. Daarin wordt de aandacht gelegd op een nieuw schip.

De video laat de nieuwe Argo SRV zien. SRV zou staan voor Search and Rescue Vehicle. Daar is het schip dan ook precies voor ontworpen. Zo maakt het gebruik van een tractor beam waarmee je vastgelopen schepen met je mee kunt slepen om ze terug de veiligheid in te brengen.
De tractor beam laat je ook cargo slepen. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel mooi maar komt met een prijs. Het schip heeft totaal geen schild. Je zult dus extreem zwak zijn. Daarom is het waarschijnlijk verstandiger om vooral gebruik te maken van dit schip in veiligere omgevingen. Ook zorgen voor een team van vrienden die je kunnen begeleiden zal je voortgang in het spel hier makkelijker maken.
star citizen update
De video laat ook een beetje zien hoe traffic zal worden getoond in de nieuwe planeet ArcCorp. ArcCorp is dan ook volledig ontwikkeld en doet denken aan Coruscant (van de Star Wars franchise). Een geanimeerde texture zal je een indruk geven van de voertuigen die zich over de planeet verplaatsen waardoor het gelijk een stuk levendiger lijkt.
ArcCorp komt in de nieuwe major quarterly patch uit. Daarbij natuurlijk de meerdere manen die de planeet heeft. Deze nieuwe patch wordt in maart verwacht.
Star Citizen maakt dan ook goede vooruitgang. De crowdfunding actie heeft tot nu toe al meer dan 218 miljoen dollar opgebracht.

Volgens de developers zal geld geen probleem meer vormen voor de ontwikkeling van de game. Naast de crowdfunding heeft de studio ook een prive vermogen tot hun beschikking.
Voor alle nieuwe informatie, en de video zelf, kun je terecht op de Star Citizen website.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation