29 mei 2024

Fortnite voegt Driftboard toe aan voertuigen

Epic Games heeft een nieuw voertuig toegevoegd aan Fortnite. Het voertuig is het Driftboard en zal tijdelijk beschikbaar zijn. Het is nog onbekend hoe lang het voertuig in de game zal zitten.

Het Driftboard was al maanden geleden gevonden door spelers van Fortnite. Het zou een nieuw voertuig voor de game zijn en het zou een tijdje geleden uitgebracht worden. Helaas heeft Epic Games het voertuig destijds moeten uitstellen, omdat er nog problemen mee waren. Maar het voertuig komt vandaag alsnog naar de game. Het is namelijk onderdeel van content update V7.40. In de tweet van de Fortnite Twitter account kun je een filmpje zien waarin de Driftboard in actie te zien is.


Het Driftboard is niet het enige tijdelijke nieuwtje van update V7.40. Het voertuig wordt namelijk gereleased met een eigen tijdelijke gamemode genaamd Driftin. In de gamemode Driftin nemen 2 teams van 32 spelers het tegen elkaar op in een race waarin alle tegenstanders geëlimineerd moeten worden. Naast deze twee vormen van tijdelijke content bevat update V7.40 nog meer. Om de gehele patch notes van de update te bekijken, kun je op de link in de tweet hieronder klikken.