Map Paris uit op Overwatch!

Beste Hanzo en Widowmaker one-tricks, we kunnen ons weer helemaal laten gaan op de nieuwe map van Overwatch. Parijs is nu uit op de servers!

Eerder lieten wij al weten dat de map onderweg was. De map Paris zal een Assault map worden. Eén team staat op de verdediging van een bepaalde plek op de map. Het andere team, het aanvallende team, moet proberen dit punt af te pakken van de tegenstanders. Door het gebruiken van bepaalde meta’s en aanvalstechnieken moet het team dit tweemaal doen. Eén plek ver van de verdedigersspawn en één naast de spawnplek van het team dat moet verdedigen. Gelijkwaardige Assault maps zijn Hanamura en Temple of Anubis. Geen zorgen, je hoeft geen payload te duwen. Maar hou die verdomde billen op de point! De nieuwe Assault map is nog niet speelbaar in Competitive.
Overwatch is echt een spel voor teamspelers. Je kan met een aantal vrienden spelen of nieuwe mensen ontmoeten. Ook kan je natuurlijk alleen spelen en alles muten zodat je je alleen hoeft te focussen op de game. Naast Assault zijn er nog meer spelmodes, zoals King of the Hill en Push the Payload. Ook zijn er altijd wisselende mini-games in de Arcade. Speel in de vele kleurrijke mappen en ontdek alle karakters die Overwatch te bieden heeft. Speel je graag Support zoals een dodelijke Zenyatta of Ana, ga je voor Tank en speel je met Zarya of Hammond? Misschien is DPS meer voor jou en wordt pro met Tracer of Sombra, dat ligt helemaal aan jou. Hou alleen wel je teamspelers in de gaten, een vol team met Snipers is niet altijd handig…

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation