1 maart 2024

Pokemon Go krijgt volgende Research Event

Niantic heeft weer een nieuw event klaarstaan voor Pokemon Go. Dit keer gaat het om een Research Event die maar van korte duur is, bijna vergelijkbaar met de bekende Community Day.

De tijdelijke Research Event zal plaatsvinden op 23 Februari, aankomende zaterdag dus! Tijdens dit event zullen spelers de kans krijgen om de Pokemon Clamperl te vangen. Dit is de eerste kans voor spelers om Clamperl te vangen binnen Pokemon Go.
Clamperl Pokemon Go Niantic Research Event
Om deel te nemen aan deze Research Event zul je eerst de tijdelijke taak moeten verkrijgen. Dit kun je doen door Pokestops te bezoeken tussen 10.00 uur en 13.00 uur. De Research Tasks kunnen buiten dit tijdschema voltooid worden, de gelimiteerde taak is echter verkrijgbaar binnen deze uren. Tijdens dit event zullen er twee keer zoveel water Pokemon verschijnen, als je een willekeurige water Pokemon zul je twee keer zoveel Stardust krijgen.
Clamperl kan veranderen in twee soorten Pokemon: Huntail en Gorebyss. In de oorspronkelijke Pokemon games kun je Clamperl’s evolutie aanpassen door het een specifieke item te geven, in Pokemon Go is dit echter anders. Je weet niet welke Pokemon je krijgt totdat hij evolueert.