14 april 2024

Sekiro: Shadows Die Twice laat Lady Butterfly boss trailer zien

De spirituele opvolger van Dark souls en bloodborne, Sekiro, laat vandaag een nieuwe baas zien genaamd Lady Butterfly.

Wil je helemaal spoiler vrij Sekiro ingaan en je door iedere baas laten verrassen dan sla deze trailer over.
Lady Butterfly is een oud bekende van Wolf het hoofdpersonage. Ze doet zich voor als een oude oma met heel wat tricks op zak. Ze is extreem snel en gebruikt verschillende tactieken en illusies om de speler te slim af te zijn.
Sekiro: Shadows Die Twice is van de ontwikkelaar FromSoftware, bekend van de Dark Souls-games. Het spel speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waarin de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden. Sekiro komt op 22 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.