DiRT Rally 2.0 viert aankomende release met een nieuwe trailer

Codemasters heeft de launch trailer onthuld voor DiRT Rally 2.0. DiRT Rally 2.0 zal op dinsdag 26 februari op de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC uitkomen.

De nieuwe trailer toont de uitgebreide uitdaging. Van het besturen van legendarische rallyauto’s door de snelle en stromende gemengde oppervlakken van Polen, tot het vechten voor de eerste plaats in een FIA World Rallycross Championship supercar, tot het overwinnen van lastige weersomstandigheden in de Porsche 911 RGT Rally spec. Met nieuwe functies zoals verbeterde handling, achteruitgang van de track en bandenkeuze, brengt DiRT Rally 2.0 de meest meeslepende en echte off-road race ervaring ooit.

Codemasters’ SVP Product Development, Clive Moody, zei over de game: “DiRT Rally 2.0 builds on the challenge thrown down by the original DiRT Rally and delivers the toughest challenge in the DiRT franchise. The combination of enhanced handling with each individual car and improved weather systems, alongside the new track degradation, makes every stage feel completely different. Every corner in every location has its own personality, requiring drivers to remain focused and determined from start to finish. Aim for a clean stage, but failing that just try to get to the end!”

Naast de content die beschikbaar is bij de lancering, kondigde Codemasters onlangs extra content aan die beschikbaar is vanaf seizoen 1. Wat begint op 12 maart:

  • Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
  • Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
  • Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, speciale livery
  • Week 7: Rally van Zweden
  • Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
  • Week 11: Duitsland Rally

Spelers die de Deluxe Edition vooraf bestellen of kopen, ontvangen deze Season One content als onderdeel van hun aankoop, plus Season Two, die een vergelijkbaar niveau van inhoud en functies bevat als onderdeel van hun seizoenspas. Spelers die de Deluxe Edition vooraf bestellen, hebben ook vanaf vrijdag 22 februari 2019 early access tot de game. De retailversies van de DiRT Rally 2.0 Day One Edition bevatten de verbluffende Porsche 911 RGT Rally Spec samen met early unlocks voor de Fiat 131 Abarth Rally en Alpine Renault A110 1600 S.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation