21 mei 2024

Warplanes: WW2 Dogfight is vandaag klaar om op te stijgen

Klim in de cockpit van een militair vliegtuig en heers over de lucht van de Tweede Wereldoorlog. Warplanes: WW2 Dogfight is nu beschikbaar op Nintendo Switch met een bonus Curtiss P-40 Warhawk – een in Amerika gebouwde fighter die tijdens WW2 werdt gebruikt en exclusief toegankelijk is op het Nintendo-platform!

Wissel tussen meer dan 30 historische vliegtuigen, waar je mee kunt vliegen, herschilderen, aanpassen en upgraden. Vestig jouw basis, train piloten en bescherm hen tegen vijandige bedreigingen. Speel verschillende missies in elk van de beschikbare campagnes: ervaar dodelijke ontmoetingen met vijandelijke jagers, bescherm grondconstructies tegen bommenwerpers, vecht over de zee om vijandelijke marine te verzwakken en stuur bommenwerpers om strategische doelen te vernietigen. Neem de besturing en bereik luchtoverheersing om je zijde naar de overwinning te leiden!

Als je klaar bent om te vechten, koop dan je exemplaar van de game in de Nintendo eShop (https://www.nintendo.com/games/detail/warplanes-ww2-dogfight-switch) voor € 9,99
In elk van de campagnes voor Groot-Brittannië, de USSR en Duitsland neem je de rol op van piloot- en squadronleider van een elite luchtmachteenheid die is opgericht om de gevaarlijkste en strategischste missies te ondernemen die het tij van de oorlog zouden kunnen keren.
Verzamel een eskader van de beste piloten en train ze om je te helpen bij missies met een hoog risico. Als je een extra adrenalinekick nodig hebt, kun je alleen op missie gaan en de hemel beheersen. Ervaar een dozijn missietypen in de prachtige landschappen van Europa, Afrika en Azië. Kies de beste vliegtuigen en piloten voor de klus en vlieg over de ijskoude Russische toendra of de zonnige woestijnen van Egypte.

Belangrijke kenmerken van Warplanes: WW2 Dogfight:

  • Geniet van de eenvoudig te leren gameplay: neem deel aan luchtgevechten met intuïtieve bediening en gebruiksvriendelijke vluchtmechanica
  • Kies uit meer dan 30 historische vliegtuigen: kies van klassieke jagers tot lichte en zware bommenwerpers, waaronder de Spitfire, Hurricane, Lancaster, II-2 “Shturmovik”, La-5FN, Ju-87 “Stuka”, Fw 200 “Condor”, en een Switch exclusive – de Curtiss P-40 Warhawk. Dit zijn slechts enkele van de vele prachtige machines die je kunt vliegen, herschilderen, aanpassen en upgraden
  • Beheer jouw basis: koop vliegtuigen, rekruteer en train piloten en blijf extra structuren bouwen
  • Bewonder het precieze grafische ontwerp: gedetailleerde 3D-modellen met geweldige speciale effecten
  • Engels, Russisch en Duits radiogesprek: vlieg in de atmosfeer van een dogfight in de Tweede Wereldoorlog
  • Ondersteuning voor HD Rumble: wees maximaal nauwkeurig tijdens het navigeren in je gevechtsplaneet, dankzij de integratie met HD Rumble
  • Ervaar vliegen met motion control: voel alsof je echt in het spel bent