26 februari 2024

Red Dead Online krijgt nieuwe gamemodes, uitrusting en events

Red Dead Online krijgt vanaf 26 februari een update waarin onderandere nieuwe game modes, wapens, kleding en events worden toegevoegd.

Spelers kunnen aan de slag met het Fool’s Gold event, Fool’s Gold is een free roam event waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een extravagant gouden uitrusting. Een speler krijgt mag het gouden pak aantrekken en zal opgejaagd worden voor punten. Spelers die het pak dragen zijn een stuk sterker dan normaal en moeten kills maken om punten te scoren.
Om nog wat meer variatie te geven komen er nog drie verschillende Showdown modes waarin spelers in teams een soort capture the flag gaan spelen. Binnenkort volgen er meer details over de drie gamemodes genaamd:

  • Up in Smoke
  • Spoils of War
  • Plunder

Wie meer van het racen is kan ook nog gaan genieten van de nieuwe target races waarin je bepaalde doelen moet bereiken voordat je de finish over gaat.
Verder worden er vissersuitdagingen, de Evans Repeater rifle en Rare Shotgun en nieuwe kleding zoals de Rutlegde Vest en Diamondback Hat toegevoegd aan Red Dead Online. Tot slot komen er ook nieuwe emotes naar de game en wordt het spel verder gebalanceerd, met onder andere een nieuw bounty- en wetssysteem.
Van nu tot en met de release van de update aanstaande dinsdag ontvangen Red Dead Online-spelers twintig procent meer XP.
Als je behoefte hebt om de volledige patch notes door te lezen kan dat op de officiële website van Rockstar.