30 september 2023

Tom Clancy's The Division 2 – Endgame Trailer

Ubisoft heeft op YouTube een Endgame Trailer geplaatst voor Tom Clancy’s The Division 2. In de video krijgen we kort te zien wat de game ons gaat brengen als we het verhaal hebben doorlopen. De endgame bestaat onder andere uit de occupied dark zones en uit raids.

Het duurt nog ongeveer een maand voordat The Division 2 gereleased gaat worden. Gisteren heeft Ubisoft nog een Technical Test gestart op de PC en van 1 tot en met 4 maart kan de Open Beta gespeeld worden. Om nieuwe en bestaande spelers warm te maken voor de content van de aankomende game heeft Ubisoft een trailer geplaatst op YouTube. Deze trailer bespreekt in het kort de endgame content. In de trailer zien we wat voor content we kunnen verwachten en krijgen we een korte introductie van de groep waar we uiteindelijk tegen zullen vechten. De endgame content zal bestaan uit occupied dark zones, raids, missies en nog veel meer.
De groep waar we tegen vechten om de stad Washington DC te veroveren heet the Black Tusk. The Black Tusk is een geavanceerde militaire groep. Deze groep is ingezet om het laatste verzet in Washington DC uit te schakelen. Aan ons spelers de taak om deze groep te verslaan en de stad terug te veroveren.


Tom Clancy’s The Division 2 zal op 15 maart gereleased worden voor de Xbox One, PC en PS4.