Tom Clancy's The Division 2 – Endgame Trailer

Ubisoft heeft op YouTube een Endgame Trailer geplaatst voor Tom Clancy’s The Division 2. In de video krijgen we kort te zien wat de game ons gaat brengen als we het verhaal hebben doorlopen. De endgame bestaat onder andere uit de occupied dark zones en uit raids.

Het duurt nog ongeveer een maand voordat The Division 2 gereleased gaat worden. Gisteren heeft Ubisoft nog een Technical Test gestart op de PC en van 1 tot en met 4 maart kan de Open Beta gespeeld worden. Om nieuwe en bestaande spelers warm te maken voor de content van de aankomende game heeft Ubisoft een trailer geplaatst op YouTube. Deze trailer bespreekt in het kort de endgame content. In de trailer zien we wat voor content we kunnen verwachten en krijgen we een korte introductie van de groep waar we uiteindelijk tegen zullen vechten. De endgame content zal bestaan uit occupied dark zones, raids, missies en nog veel meer.
De groep waar we tegen vechten om de stad Washington DC te veroveren heet the Black Tusk. The Black Tusk is een geavanceerde militaire groep. Deze groep is ingezet om het laatste verzet in Washington DC uit te schakelen. Aan ons spelers de taak om deze groep te verslaan en de stad terug te veroveren.


Tom Clancy’s The Division 2 zal op 15 maart gereleased worden voor de Xbox One, PC en PS4.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation