Nintendo President Reggie Fils-Aime met pensioen

Nintendo laat weten dat Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, met pensioen gaat en dus het bedrijf gaat verlaten. Reggie is meer dan 15 jaar werkzaam geweest bij de gaming gigant waarvan 13 jaar als President en COO.

Doug Bowser, ja die naam is echt, zal Reggie’s rol overnemen vanaf 15 april. Tot 15 april zal Reggie de touwtjes nog in handen houden. Bowser’s huidige functie is senior VR van de verkoop en marketing afdeling, en het kidnappen van Princess Peach, uiteraard. Naast deze bekendmaking neemt Reggie de tijd om even door de jaren heen te lopen en iedere Nintendo fan te bedanken.


De missie van Nintendo is om een glimlach te toveren op de gezichten van zowel jong als oud. Reggie laat weten dat de fans duizenden glimlachen op zijn gezicht hebben getoverd.

“Nintendo owns a part of my heart forever,” meldt Reggie. “It’s a part that is filled with gratitude – for the incredibly talented people I’ve worked with, for the opportunity to represent such a wonderful brand, and most of all, to feel like a member of the world’s most positive and enduring gamer community. As I look forward to departing in both good health and good humor, this is not ‘game over’ for me, but instead ‘leveling up’ to more time with my wife, family and friends.”

Reggie neemt een stapje terug om meer tijd te spenderen met zijn familie en vrienden. Het is onduidelijk of hij volledig uit de industrie zal stappen of later zal terugkeren.

“It has been my great fortune to work with and be mentored by Reggie for four years at Nintendo of America,” zegt Bowser. “And rest assured, we will continue to build on his work to evolve and expand our brand, furthering Nintendo’s global mission of creating smiles. There are millions more of those to come.”

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation