1 december 2023

Overwatch introduceert nieuwe held!

Beste Overwatch Grandmasters! We hebben weer een geweldig nieuwtje mogen ontvangen van Overwatch. Namelijk de nieuwe held Baptiste! Het is weer tijd voor een nieuwe support, dacht het team van Overwatch. Daarom is er nu Baptiste. Een harde support maar ook zeker dodelijk voor de vijand! Het is een pittige hero met een difficulty van drie sterren, maar als je hem eenmaal onder de duim hebt is het tijd voor harde carries!


 
Baptiste’s wapen is de Biotic Launcher. Dit is een wapen met drie kogels per keer, bursts. Het wapen heeft wat terugslag, maar alles wordt goedgemaakt door de hoeveelheid schade die je aanbrengt. Dit wapen brengt niet alleen schade aan vijanden, hij lapt gewonde teamgenoten ook nog eens op! Stuur projectielen richting teamgenoten met minder hitpoints en heal ze op de plek van inpact. Ook heeft deze held toffe laarzen aan met de naam Exo Boots. Deze laarzen laten Baptiste hoger springen na het knielen! Regenerative Burst gebruik je wanneer je op een plek staat met je teamgenoten en iedereen heeft een beetje HP nodig. Jij en je team krijgen dan een heal-burst! En het werkt over tijd, super handig in teamfights! Amplification Matrix is een holo-muur dat de aanvallen en healing effecten verdubbelen die door de muur gaan. Gooi dit voor je Mercy en iedereen wordt dubbel zo snel volgepompt met leven! Dit is tevens Baptiste zijn Ultimate. Tot slot heeft Baptiste een Immortality Field. Dit is een apparaat dat een veld creëert dat teamgenoten er van weerhoudt om te sterven. De generator kan vernietigd worden.

Baptiste is een zesendertig jaar jonge medic. Hij komt oorspronkelijk uit Haïti en heeft een zware jeugd achter de rug. Vanwege de Omnic Crisis werd hij, net als dertig miljoen andere kinderen, wees. Er was niets meer dan kwaad om hem heen. Het was vechten voor je leven of je leven verliezen. Wat gebeuren moest gebeurde, goed of slecht. Tot er opeens een hand werd aangeboden. Een hand dat geld en een veilig thuis beloofde. Iets waar Baptiste naar zocht… Helaas bleek die toereikende hand van Talon en diende Baptiste vervolgens jaren onder Talon. Hij sprak dit kwaad altijd goed voor zichzelf tot hij op een dag toch het licht zag. Door teveel informatie te weten over Talon werd hij door de groepering gezocht. Jaren zwierf hij door de wereld en bood hij een helpende hand aan mensen die gewond waren. Hij beterde zijn leven en begon te werken voor Overwatch, waar hij het echte kwaad kon verslaan!
Baptiste is nu te spelen op de PTR (Public Test Realm) van Overwatch. Ben jij klaar om de nieuwe support te mainen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →