28 mei 2024

Vergeet vanmiddag niet te kijken naar de Pokémon Direct!

Fijne Pokémon Day allemaal! Vandaag zal er een Pokémon Direct uitgezonden worden via het Nintendo Twitch kanaal! Deze Direct zal hopelijk de nieuwe grote RPG laten zien die eind dit jaar voor de Nintendo Switch uit zal gaan komen, maar niks is zeker!

De direct zal ongeveer zeven minuten duren. Dit is heel kort natuurlijk! Ze kunnen het hebben over de nieuwe Detective Pikachu film, een compleet nieuwe anime film of een nieuw seizoen, over een nieuwe game en vooral over de achtste generatie aan Pokémon. Er kan een hoop gebeuren in een hele, hele kleine periode. De laatste Nintendo Direct liet niks over Pokémon zien dus was maar een kwestie van tijd tot er een speciale Direct zou komen. Ook werden er her en der al teasers geplaatst door Niantic of Nintendo, die de suggestie gaven dat er op Pokémon Day een aankondiging zou komen. Vergeet dus niet dat er om 3 uur vanmiddag een Direct plaats zal vinden.

 Detective Pikachu

Ryan Reynolds neemt de rol van Pikachu op zich in de eerste realistische Pokémon film. In deze film zitten verschillende generaties aan Pokémon. Het kan dus zo zijn dat Detective Pikachu vanmiddag besproken word, maar hier is de kans wat kleiner op. Wel is er een tweede trailer gedropt in de afgelopen paar dagen. Je kan deze hier beneden bekijken, mocht je hem nog niet gezien hebben. Of je vind hem zo awesome dat je hem nog eens wilt zien…

Dus, vergeet vanmiddag niet te kijken naar de Pokémon Direct! Om 15:00 op het Twitch kanaal van Nintendo of op YouTube. Laat ons achteraf even weten wat jij ervan vond, groetjes!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →