30 mei 2024

Black Ops 4 update voor alle consoles

Vorige week heeft Treyarch voor Call of Duty Black Ops 4 een nieuwe update gereleased op Playstation 4. Zo konden gamers de nieuwe “Operation Grand Heist” Update spelen. Deze week wordt hij ook beschikbaar voor Xbox One en PC.

Operation Grand Heist zal voor Black Ops 4 op Xbox One en PC spelers een aantal dingen toevoegen die Playstation vorige week al gekregen heeft. Zo zal er een nieuwe, maar oud bekende, Specialist beschikbaar worden genaamd Outrider. Je weet wel, die bekende aziaat met een epische pijl en boog die exploderende pijlen schiet, die is terug. Dit keer neemt ze een extra gadget met zich mee genaamd de “Hawk Drone”. De drone tagt iedere vijand in zijn zicht, lekker handig dus!
Ook zal de gratis update maar liefst drie nieuwe wapens meebrengen voor de online multiplayer; de Switchblade X9 SMG, Rampage Full-Auto shotgun en de Cha-Ching geld zak (hiermee kun je mensen meppen). Al deze items zullen verkrijgbaar zijn via de Black Market. Ben je in het bezit van een Black Ops Pass dan zul je ook nog twee speelbare multiplayer maps krijgen, dit zullen Lockup en Casino zijn.
De update brengt natuurlijk ook een uitbreiding aan Blackout met zich mee. Zo zal er een nieuw gebied zijn toegevoegd met de naam Ghost Town. Het gebied bestaat uit meerdere lagen, de laag aan het oppervlak is gebaseerd op de Outlaw map. De ondergrondse verdiepingen zijn gebaseerd op de zombie map Buried. Nogmaals zullen Black Ops Pass eigenaren een extraatje krijgen voor Blackout. Zij kunnen namelijk binnenkort met de Zombie Gorilla Cosmic Silverback kunnen spelen uit de Zombies serie.
Ook zullen multiplayer en de zombies playlists een kleine toevoeging hebben. Zo zal er voor multiplayer de game mode “One in the Chamber” toegevoegd zijn. Zombies heeft ook nog een extra mode erbij gekregen