19 april 2024

Macaulay Culkin als uitvoerende producent van ToeJam & Earl: Back in the Groove!

ToeJam & Earl: Back in the Groove!, De aankomende vierde game van de geliefde, funkadelic actie roguelike serie van HumaNature Studios, brengt een nieuw cadeau voor haar fans, met de toevoeging van acteur en muzikant Macaulay Culkin als de nieuwste uitvoerende producent van het spel.

Culkin, een uitgesproken fan van de franchise, noemde de oorspronkelijke 1991 Sega Genesis ToeJam & Earl als zijn favoriete spel tijdens een Reddit “Ask Me Anything” en Tweeted dat hij liever ToeJam & Earl speelt dan de 2018 Oscars kijkt.
Met meer dan drie decennia aan ervaring in de entertainmentindustrie, begon Culkin in 2017 het komische merk Bunny Ears, als een digitale uitlaatklep om zijn onconventionele gedachten over alles wat popcultuur verwant was te uiten door hilarische artikelen en podcasts met fascinerende gasten.

ToeJam & Earl: Back in the Groove! debuteert op 1 maart op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam voor Windows PC en Mac en brengt de favoriete funky aliens terug naar onze planeet. Het iconische duo probeert onopvallend de Rapmaster Rocket te lenen om met Latisha en Lewanda te pronken. Eén druk op de verkeerde knop veroorzaakt een incident met een zwart gat. Hierdoor blijven ze met een kapot schip achter, gestrand op aarde. Zoek naar onderdelen om het schip te herbouwen, ga met die rare Aardlingen om en ga terug naar huis.

“ToeJam & Earl: Back in the Groove is a ‘90s styled blast from the past.” zei Greg Johnson, oprichter van Humanature Studios. “Macaulay Culkin, the star of the ‘90s classic Home Alone is an Uber Fan of the ToeJam games. He totally gets the vibe and humor of the new game. And his involvement has made the game even crazier and more fun.”
Culkin zei: “I’m honored to be producing the new ToeJam & Earl because it is literally my favorite video game of all time. Plus, Greg Johnson is the tits!”