Eternity: The Last Unicorn is nu verkrijgbaar op PS4 en PC

1C Entertainment en Void Studios zijn dolgelukkig om Eternity: The Last Unicorn vandaag op PS4 en PC bezitters los te laten! Deze actie-RPG is beschikbaar voor €19,99 en is gebaseerd op rijke Noorse mythes en old-school gameplay mechanica om je terug te brengen naar de roots van het genre.

Vanuit het vaste cameraperspectief dat de spanning in de strijd versterkt, tot een dicht opeengepakte wereld die verkenning en terugkeerbezoeken aan vertrouwde locaties stimuleert, draagt ​​Eternity: The Last Unicorn zijn klassieke RPG roots aan zijn stijlvolle elfenmouwen. In combinatie met de passie van ontwikkelaar Void Studios voor het brengen van leven in de goden, schepselen en verhalen die de Noordse folklore doordringen.
Bekijk hieronder de launch trailer:

Geconfronteerd met de zware taak om de laatste eenhoorn te vinden, zijn vloek op te heffen en de afnemende onsterfelijkheid van het elvenvolk te bewaren, stap je in de laarzen van een van de twee personages: Aurehen, de jonge elf of Bior, de woeste viking. Met unieke verhalen en vaardigheden om te beheersen, bieden Aurehen en Bior hun eigen kijk op dit wereldomspannende avontuur. Maak je klaar om op zeldzame en krachtige relikwieën te jagen terwijl je angstaanjagende beesten neerhaalt op zoek naar onsterfelijkheid!

Belangrijkste kenmerken:

  • Twee speelbare personages: de jonge elf, Aurehen en de Viking, Bior – elk met een uniek achtergrondverhaal en karaktereigenschappen.
  • Meer dan 12 uur lang intensieve actie-RPG gameplay om te verkennen
  • Een vast camerasysteem dat doet denken aan old-school RPG’s
  • Skill, weapon, en ability progressie gekoppeld aan verkenning en karaktergroei
  • Verken het grote en prachtige rijk van Vanaheim, een universum en cultuur geïnspireerd op de Scandinavische folklore
  • Een originele soundtrack gebouwd om zowel de Scandinavische als de fantastische thema’s van Eternity over te brengen
  • Ervaar uit de eerste hand de vriendelijkheid en woede van de goden van de Nordic Mythology

Eternity: The Last Unicorn is nu beschikbaar op pc en PS4. Eternity: The Last Unicorn zal later dit jaar worden uitgebracht op Xbox One

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation