30 mei 2024

Bescherm de erfenis van de Assassin's in Bloodline, de Final Episode van Legacy of the First Blade

Ubisoft heeft aangekondigd dat Bloodline, de laatste aflevering van het eerste verhaal na de lancering van Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade, nu beschikbaar is op PS4, Xbox one, Windows PC.

In Bloodline, zal onze held eindelijk de confrontatie aan gaan met de mysterieuze schurk. Na een brutale aanval proberen spelers de erfenis van de Assassin’s te beschermen. Dit doen ze door te vechten tegen diegenen die de Tainted Ones proberen uit te roeien.
Elke aflevering van Legacy of the First Blade biedt een nieuwe ability voor elke tak van de skill tree. Terwijl de eerste twee afleveringen nieuwe Assassin- en Hunter-vaardigheden introduceerden. Zal deze derde en laatste aflevering spelers een nieuw Warrior-vaardigheid tonen, Fury of the Bloodline. Het stelt spelers in staat om een ​​reeks verwoestende slagen los te laten met de Speer van Leonidas.

Om toegang te krijgen tot Bloodline moeten spelers Hunted en Shadow Heritage hebben voltooid, de eerste en tweede aflevering van Legacy of the First Blade. Zo ook de Naxos questline in hoofdstuk 7 van het hoofdverhaal van de game. En moeten ze character level 28 of hoger hebben bereikt.
Het post-lanceringsplan Assassin’s Creed Odyssey is het grootste en meest ambitieuze in de franchise. De lancering van Legacy of the First Blade is slechts het begin voor spelers die verder willen gaan met nieuwe content in het oude Griekenland. Season Pass houders hebben toegang tot twee belangrijke episodische verhaallijnen, Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis. Spelers kunnen vol in de nieuwe afleveringen springen. Of kunnen de epische avonturen in hun geheel beleven als alle afleveringen beschikbaar zijn. De Season Pass bevat ook Assassin’s Creed III Remastered en Assassin’s Creed III Liberation Remastered en wordt op 29 maart uitgegeven.
De eerste aflevering van het tweede verhaal, The Fate of Atlantis, zal eind april verschijnen.