29 mei 2024

Tom Clancy's The Division 2 launch trailer onthuld

Ubisoft heeft de officiële launch trailer voor Tom Clancy’s The Division 2 onthuld.

Tom Clancy’s The Division 2 verschijnt wereldwijd op 15 maart 2019, op de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Onder leiding van Massive Entertainment in samenwerking met zeven andere studio’s over de hele wereld, is The Division 2 de volgende evolutie in het open-world online shooter RPG genre dat de eerste game hielp opzetten. Zeven maanden na het loslaten van een dodelijk virus in New York City, zal Tom Clancy’s The Division 2 spelers naar een gebroken en instortend Washington D.C. brengen. De wereld staat aan de rand van de grootste crisis ooit in de geschiedenis van de mensheid. Als veteranen Division agenten zijn spelers de laatste hoop tegen de volledige val van de samenleving. Terwijl vijandige facties strijden om controle over de stad. Als Washington D.C. verloren gaat, valt de hele natie. Voortbouwend op meer dan twee jaar luisteren naar en leren van The Division community. Biedt Tom Clancy’s The Division 2 nu een substantiële campagne die organisch uitmondt in een robuust eindspel, om een ​​samenhangende en zinvolle ervaring te creëren voor alle soorten spelers.