21 april 2024

De Rainbow Six Siege: Burnt Horizon patch notes

Rainbow Six Siege’s nieuwe DLC genaamd Burnt Horizon is nu beschikbaar. Met deze eerste expansie voor alweer het vierde jaar komen 2 nieuwe operators mee, samen met een nieuwe map. Maar, hier horen natuurlijk ook patch notes bij!

Burnt Horizon luidt dus alweer het vierde jaar Siege in. De game begon met veel problemen maar is uitgegroeid tot misschien wel de grootste competitieve shooter op CS:GO na. De patch notes voor Burnt Horizon zijn inmiddels beschikbaar gesteld! Zo beginnen de patch notes met een aanpassing op het ‘leanen’ tijdens het mikken. Hier beneden kan je zien dat de hitbox nu verplaatst is naar het midden van het hoofd. Ook de loop-animaties worden aangepast, zodat personages geen absurd lange benen meer hebben. Er worden balance updates meegestuurd voor Capitao en Dokkaebi en nog veel meer.
Burnt Horizon Siege

De toekomst

De toekomst voor Year 4 ziet er bijzonder anders uit dan in de voorgaande jaren. Er zullen twee nieuwe operators verschijnen bij iedere DLC, maar er zullen geen nieuwe maps meer komen. Dit omdat Ubisoft beslist heeft oude maps te re-worken. Wij kunnen binnenkort dus genieten van betere versies van sommige bestaande maps. Buiten dat zullen er nog veel en veel meer veranderingen verschijnen! Buiten dat kreeg Siege een nieuwe Six, die de leiding over de operators op zich neemt. Ook heeft Ubisoft aangekondigd dat Siege nooit een Battle Royale mode zal krijgen.
Wat vind jij van alle veranderingen die Rainbow Six Siege krijgt? Lees hier de volledige patch notes en laat ons weten wat jij vind!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →