PUBG gaat maps remasteren

PUBG, voluit PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUND, is nog niet zo heel lang uit. De game loopt een flink stuk beter sinds release maar PUBG Corporation wil het spel nog beter maken. Zo staan er een paar updates gepland.

PUBG Corporation wilt het spel een betere ervaring geven door een aantal flinke updates door te voeren. Een hoofdtopic van de updates is het remasteren van alle maps. Het spel is nog niet heel lang uit maar de remaster gaat nu al gebeuren. De eerste map die onder handen genomen gaat worden is Erangel, de originele PUBG map.
De mappen worden onderhanden genomen om alles beter te laten vloeien. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar loot balancering, gebieden waar mensen het meest naar toe gaan (hot drops) en mogelijk het veranderen van de originele mappen. Om ervoor te zorgen dat alle updates die zij gepland hebben “goed voelen” zullen alle veranderingen waarschijnlijk speelbaar gemaakt worden in de Public Test Environment op PC. Wanneer deze geplande tests zullen plaatsvinden zal in de komende weken bekend gemaakt worden via Social Media, aldus PUBG Corp.
Een paar dagen geleden zijn er al een aantal screenshots gelekt van enkele updates. De ontwikkelaar heeft dit natuurlijk opgepikt en een uitspraak over gedaan.

“The leaked images are just a snapshot in time and rarely represent the entire plan or scope of what’s being worked on.”
– PUBG Corp over gelekte screenshots.

Dit betekent dat de screenshots die vrij zijn gekomen van Erangel mogelijk niet het eindproduct zal zijn. Voornamelijk omdat de ontwikkelaar nog plannen heeft om meer plekken te maken om te looten.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation