1 maart 2024

Update 5.0 van Hunt: Showdown

Voor de griezelfans van Hunt: Showdown  kan de lol niet op. Een nieuwe update vol met leuke en enge dingen!

In dit artikel lichten we de patchnotes van Hunt: Showdown update 5.0 kort uit. We kijken naar de grootste toevoegingen en/of veranderingen en lichten uit wat nodig is. Zo kijken we naar nieuwe monsters, wat aanpassingen rondom wapens en AI en rondom het spel.
Rondom onze liefste spin zagen we wat nodige updates. De glitchende vriend met acht pootjes schiet over je scherm en is bijna niet te zien. Ook glitched hij er vrolijk op los terwijl jij doodsangsten uitslaat omdat je een normale spin in je kamer al niet aankan. In de patchnotes spreken de makers van een meer vloeiende beweging voor de spin en ook minder movingspeed. De spin zal dus niet meer sneller zijn dan U. Bolt die heeft geleerd om over plafonds te rennen. Ook de Meathead kunnen we nu ontdoen van zijn lichaamsdelen, wat wil een speler nog meer?
Hunt: Showdown
Waar ik zelf last van had bij een potje solo Hunt: Showdown waren de campers rondom de clues voor je Bounty. Ze zaten dan heerlijk met goed zicht ergens verscholen tot een andere speler niets vermoedend de clue kwam halen. Uiteraard is dit een speelstijl en kan een andere speler hier op anticiperen, maar campers in Hunt: Showdown maakte het spel op een gegeven moment echt een beetje ondragelijk. Als er nu vijanden campen bij Rifts lichten deze rood op. Zo weet de speler dat hij niet alleen is en dat hij voorzichtig moet zijn.
Bornheim No. 3 Pistol is een nieuw handwapen en is semiautomatisch. Je clip bevat vijf rondes aan kogels welke snel worden afgeschoten. Je kan de kogels ook één voor één lossen. Verder hebben de shotguns een rework gekregen. Bij de één zijn de kogel spreads vergroot en bij de ander juist verkleind.
Hunt: Showdown
Tot slot komt Hunt: Showdown met een nieuw monster! De Immolator is je nieuwe angst rondom de map! Hij zal pas aanvallen wanneer je in de buurt bent, maar dan moet je pijlsnel handelen. Hij schiet op je af wanneer hij beweging doorheeft en één kogel die zijn huid doorboort maakt dat hij explodeert en hij alles in de hens zet. Waaronder jij… Snel een huis inrennen omdat AI te dom is om deuren te openen? Geen optie meer, de Immolator kan gewoon deurtjes openen, super fijn! De Immolator spendeert niet alleen zijn tijd in de bosjes maar ook tussen gebouwen. Je bent nergens veilig!
De patch is nu online op de test servers, lees hier alle patchnotes van Hunt: Showdown.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →