27 mei 2024

YouTube? Twitch? Wij zijn ermee bezig!

 Sommigen krijgen het langzaam door, maar het is nog niet naar iedereen op de meest duidelijke manier gecommuniceerd… Wij gaan uitbreiden! En dan bedoelen we niet dat ons kantoor meer vierkante meters krijgt, nee. Wij gaan onszelf mengen in de grootse wereld van media als YouTube, Twitch en SoundCloud!

Wilde jij al een tijdje onze reviews in video formaat zien? Dat kan! Wil jij ons horen debatteren over koetjes, bijtjes en de beste nieuwtjes uit de gaming wereld? Dat kan! Wij gaan jullie bestormen met zoveel mogelijk video content en hebben daarbij ook jullie hulp nodig! Voor ons is het allemaal nieuw en wij willen weten wat onze lezers willen zien op bijvoorbeeld ons YouTube kanaal. Laat daarom zeer zeker jullie feedback achter op onze video’s of onderin dit bericht. Wij gaan proberen om zoveel mogelijk video reviews jullie kant op te sturen om onze schriftelijke reviews te versterken. Wij zijn begonnen met Bannermen en Far Cry: New Dawn.

Ook zijn wij begonnen met een initiatief genaamd inthePodcast! Hierin gaan wij om de week bespreken wat er allemaal gebeurd is die afgelopen tijd. We gaan hier natuurlijk ook onze eerlijke meningen over geven en lekker debatteren! Tijdens E3 en Gamescom hebben wij nog veel en veel meer voor jullie in petto, maar daar moeten jullie nog eventjes mee wachten. Bekijk hier beneden onze allereerste inthePodcast met Peter, Ellen, Jordy en Malvin.

Vergeet niet om ons tips te geven, ook wij moeten leren! Laat ons weten wat jij van de initiatieven vindt zodat wij altijd de beste content voor ons lezers kunnen geven. Bedankt alvast!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →