YouTube? Twitch? Wij zijn ermee bezig!

 Sommigen krijgen het langzaam door, maar het is nog niet naar iedereen op de meest duidelijke manier gecommuniceerd… Wij gaan uitbreiden! En dan bedoelen we niet dat ons kantoor meer vierkante meters krijgt, nee. Wij gaan onszelf mengen in de grootse wereld van media als YouTube, Twitch en SoundCloud!

Wilde jij al een tijdje onze reviews in video formaat zien? Dat kan! Wil jij ons horen debatteren over koetjes, bijtjes en de beste nieuwtjes uit de gaming wereld? Dat kan! Wij gaan jullie bestormen met zoveel mogelijk video content en hebben daarbij ook jullie hulp nodig! Voor ons is het allemaal nieuw en wij willen weten wat onze lezers willen zien op bijvoorbeeld ons YouTube kanaal. Laat daarom zeer zeker jullie feedback achter op onze video’s of onderin dit bericht. Wij gaan proberen om zoveel mogelijk video reviews jullie kant op te sturen om onze schriftelijke reviews te versterken. Wij zijn begonnen met Bannermen en Far Cry: New Dawn.

Ook zijn wij begonnen met een initiatief genaamd inthePodcast! Hierin gaan wij om de week bespreken wat er allemaal gebeurd is die afgelopen tijd. We gaan hier natuurlijk ook onze eerlijke meningen over geven en lekker debatteren! Tijdens E3 en Gamescom hebben wij nog veel en veel meer voor jullie in petto, maar daar moeten jullie nog eventjes mee wachten. Bekijk hier beneden onze allereerste inthePodcast met Peter, Ellen, Jordy en Malvin.

Vergeet niet om ons tips te geven, ook wij moeten leren! Laat ons weten wat jij van de initiatieven vindt zodat wij altijd de beste content voor ons lezers kunnen geven. Bedankt alvast!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation