Gearbox hint naar onthulling Borderlands 3 op PAX East

De Penny Arcade Expo Eastvan dit jaar start op 28 maart. Gearbox hint naar een onthulling van de derde Borderlands game op het evenement.

Hint is wellicht het verkeerde woord, want subtiel is het niet. Maar niet alleen de datum valt op, ook het “Exit 3” rechtsboven in de hoek. Dit is af te korten als E3. De kans is groot dat er een onthulling is op 28 maart, en we volwaardige gameplay te zijn krijgen op de E3 in juni.


Dat Borderlands 3 eraan zat te komen is niet echt een geheim. CEO Randy Pitchford heeft er al een aantal keer naar gehint. De eerste twee delen zijn uitgekomen in 2009 en 2012. En hoewel er geen volwaardige delen sindsdien zijn uitgekomen, hebben we wel andere Borderlands projecten gezien. In 2014 kwam de Pre-Sequel uit, die zich tussen het eerste en tweede deel afspeelde. Deel twee en de Pre-Sequel zijn ook nog in een remastered versie uitgekomen, en Borderlands 2 heeft ook nog een PlayStation Vita en VR release mogen zien. Daarnaast heeft Telltale nog Tales of the Borderlands volgens hun bekende formule ontwikkeld.
Het is waarschijnlijk dat het derde deel voor het kerstseizoen gepland staat.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation