20 februari 2024

Gerucht: Konami werkt mogelijk aan nieuwe Castlevania Collectie

Ontwikkelaar Konami heeft de naam: Castlevania Anniversary Collection geregistreerd via de Australische game Classificatie site.

Daar wordt namelijk melding gemaakt van een ‘Castlevania Anniversary Collection’. De game wordt als multiplatformspel aangeduid, al wordt niet gemeld voor welke systemen het verschijnt. Ook is niet duidelijk om welke Castlevania-games het zou gaan.
Indien u nog geen kennis gemaakt hebt met de klassiekers van Castlevania, kunt aan de slag met Castlevania Requiem op PS4. Requiem bestaat uit Rondo of Blood en Symphony of the Night. Ondanks dat Symphony of the Night al meer dan 20 jaar oud is, staat de game nog steeds op nummer een van veel verschillende gamers met een gemiddelde score van 9.3.