Gerucht: Konami werkt mogelijk aan nieuwe Castlevania Collectie

Ontwikkelaar Konami heeft de naam: Castlevania Anniversary Collection geregistreerd via de Australische game Classificatie site.

Daar wordt namelijk melding gemaakt van een ‘Castlevania Anniversary Collection’. De game wordt als multiplatformspel aangeduid, al wordt niet gemeld voor welke systemen het verschijnt. Ook is niet duidelijk om welke Castlevania-games het zou gaan.
Indien u nog geen kennis gemaakt hebt met de klassiekers van Castlevania, kunt aan de slag met Castlevania Requiem op PS4. Requiem bestaat uit Rondo of Blood en Symphony of the Night. Ondanks dat Symphony of the Night al meer dan 20 jaar oud is, staat de game nog steeds op nummer een van veel verschillende gamers met een gemiddelde score van 9.3.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation