Stardew Valley is toegevoegd aan de Play Store

Stardew Valley is eindelijk toegevoegd aan de Play Store. De game kon op bijna elke console en telefoon gespeeld worden, behalve Android telefoons. Vanaf vandaag zijn deze telefoons ook toegevoegd aan de lijst.

Stardew Valley, een boerderijsimulator, is een spel gemaakt door Eric Barone. Het spel is in 2016 door Chucklefish en ConcernedApe op de PC uitgebracht en werd door veel spelers geprezen. Het spel werd later ook uitgebracht op de consoles. In 2018 begon Eric Barone een samenwerking met The Secret Police om het spel ook naar telefoons te kunnen brengen. In 2018 was de game verkrijgbaar in de iOS Store en vanaf vandaag kan de game ook gekocht worden in de Play Store (Bron). Spelers met een Android-telefoon kunnen nu dus ook hun boerderij on the go gaan onderhouden.

Progressie

De progressie van Stardew Valley kan gedeeld worden op verschillende platformen. Dit betekent dat spelers met een vergevorderde boerderij op de PC verder kunnen werken aan deze boerderij op hun telefoon. De mobiele versie van de game zal jammer genoeg niet multiplayer ondersteunen. Deze functie is in 2018 toegevoegd aan de console en PC-versies van de game, maar is nog geen onderdeel van de mobiele versie. Of de multiplayer functie in de toekomst nog toegevoegd gaat worden aan de mobiele versies is nog onduidelijk.
Stardew Valley kan vanaf vandaag gekocht worden in de Play Store. Het spel kost €8,99 en bevat geen in-app-aankopen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation