Toy Story 4 – Official Trailer

De officiële trailer van Toy Story 4 is vandaag uitgebracht. De trailer is op YouTube geplaatst door Disney Pixar. De trailer laat zien dat Woody opnieuw een vriend moet gaan redden en voor moeilijke keuzes komt te staan.

De eerste Toy Story film kwam meer dan 20 jaar geleden uit. We werden namelijk in 1995 voor het eerst verblijd met het verhaal over Woody en het andere levende speelgoed. De tweede film volgde in 1999 en deel 3 kwam uit in 2010. Tijdens deze jaren werden er ook verschillende games uitgebracht rondom de serie. Het is dus alweer 9 jaar geleden sinds we een Toy Story verhaal mochten gaan kijken. En dus werd het weer tijd voor het volgende deel in de franchise. Toy Story 4 werd vorig jaar voor het eerst geteased en zal over enkele maanden uitgebracht worden. Daarom werd het tijd voor de officiële trailer en deze heeft Disney Pixar vandaag uitgebracht.
De officiële trailer van Toy Story 4 laat ons in het kort zien waar het verhaal over gaat. In het vierde deel van de serie zal Woody een nieuwe speelgoed vriend ontmoeten genaamd Forky. Forky rent echter weg van huis en dus gaat Woody erachter aan. Hierdoor komt Woody uiteindelijk op een soort van kermis terecht en komt voor de moeilijke keus te staan, namelijk tussen de kermis en zijn eigen thuis.
Voor iedereen die de teaser trailer gemist heeft, is die hieronder te bekijken:

Toy Story 4 zal in première gaan in de Nederlandse bioscopen op 26 juni.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation