14 april 2024

Bespaar tijdelijk 25% op je Playstation Plus abonnement

Playstation Plus is tijdelijk afgeprijsd met 25% op een jaarabonnement. Normaal betaal je €59,99 om een jaar lang te genieten van gratis games en online Multiplayer. Tot 26 maart bespaar je maar liefst €15 op dit bedrag.

Toen de Playstation Plus games van deze maand werden aangekondigd waren de meningen een beetje verdeeld. De Playstation Vita games verdwijnen uit de line-up, waardoor er twee PS4 titels overblijven. Is dit nog steeds de prijs waard? Aan de andere kant waren de twee games van deze maand niet de minste. Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness zijn beide te downloaden voor Playstation Plus abonnees.
Waar je normaal €59,99 betaalde voor een jaar lang Playstation Plus, betaal je tijdelijk €44,99 voor een jaar abonnement. Playstation Plus heb je nodig om de meeste games online te kunnen spelen. Bepaalde Free-To-Play titels vereisen geen Playstation Plus lidmaatschap. Dankzij je abonnement kan je maandelijks nieuwe games downloaden. Deze kan je spelen zolang je abonnement actief is. Dit geldt ook voor voorgaande games die je hebt toegevoegd aan je bibliotheek.
Daarnaast zijn er geregeld aanbiedingen voor Plus leden waardoor je bespaard op digitale titels uit de Playatstation Store. Al met al is dit een uitgerekend moment om je lidmaatschap te verlengen, of te starten indien je van plan bent om online te gaan gamen op je Playstation 4. Je kunt nog profiteren van de korting tot 26 maart.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →